Tájékoztató
– tábor helye –

2040, Budaörs, Virág utca 6

Budaörs nyugati határában, a Törökugrató lábánál, a Virág és a Muskátli utca sarkán található a Csiki Pihenőkert. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a BKK 88, 188E járataival Budapest, Kelenföld vasútállomás (M4-es metró) felől a Csiki-tanyai megállóig, valamint személyautóval az 1. számú főútról és az M1 autópálya Törökbálinti (14.) lehajtója felől.

– tábor felszereltsége –
tábor térkép budaörs
Felszereltség:

Fedett étkező épületek, tálalókonyha, öltözők, zuhanyzó és wc.

Sportpályák:

Több mint 1 hektáros bekerített árnyékos park, amelyben több homokos és füves sportpálya (focipálya, strandröplabda), játszótér, fürdőmedence és fedett épületek szolgálják a gyermekek kényelmét egész nap.

Történelmi épületek:

Árpád-kori veremház, kemencék, jurta-falu, korabeli növényeket bemutató kertek, favár a várszínházzal, indiánfalu és íjászpálya.

Tanterem:

Előadó terem, informatikai terem (rádió stúdió és laboratórium), kézműves műhelyek.

– jelentkezés és lemondás –
Hogyan tudunk jelentkezni?

A táborainkba személyesen, vagy on-line kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben egy turnus már betelt ezt a honlapunkon jelezzük.

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 10 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor megkezdése előtti 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • a táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni, orvosi igazolás ellenében.
Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)

A táborokra, erdei iskolára, bármely nemű szolgáltatásra történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy Szülő, Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatunkat, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz.

– tábori élethez szükséges felszerelés –
Mit hozzanak magukkal a gyerekek?

Napközis táborozók: a tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, fürdőruha, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén, kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

Óvodásoknak váltóruha (alsónemű és felső ruházat tartalékba), amely a táborban hagyható névvel ellátott csomagban.

A bentlakásos táborozóknak: HÁLÓZSÁK, LEPEDŐ, ZSEBLÁMPA, 5 napra való kényelmes ruha, esőkabát és meleg ruha is, sportcipő a túrázáshoz, pizsama, tisztálkodó szerek, fürdőruha, 2 db törölköző, papucs, nyári sapka, naptej.

Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori, illetve bentlakásos táborozók esetében négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.

Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

– NYILATKOZAT FÉNYKÉP- ÉS VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉHEZ –

A programokra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a Csiki Pihenőkert által szervezett programokon a résztvevőkről fénykép, hang és videofelvétel készülhet a programok keretén belül. A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulnak ezeknek a Csiki Pihenőkert nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéséhez, továbbá a Csiki Pihenőkert népszerűsítésével kapcsolatos elektronikus, nyomtatott és egyéb tájékoztató anyagokban – promóciós célokra történő felhasználásához, valamint ennek során a felvételek, mint személyes adatok kezeléséhez és tárolásához. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Amennyiben nem járulnak hozzá fényképeken vagy videón való szerepléshez, kérjük előre jelezzék!