Születésnap

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a születésnapi férőhelyeink a május-júniusi időszakra sajnos megteltek. Kérjük ne töltsenek ki jelentkezési lapokat. A következő szabad időszak, amire tudunk ilyen típusú rendezvényeket vállalni az a szeptember-október. Nyáron a táborok miatt nem tudunk születésnapokat lebonyolítani.

Megértésüket köszönjük.

– születésnap –
Kalandos és emlékezetes születésnap Budaörsön a Csiki Pihenőkertben!

Ha szereted az izgalmas vidám bulikat, a jelmezes szerepjátékokat és sportos feladatokat, akkor itt a helyed nálunk a barátaiddal együtt! Kreatív ügyességi játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, titokzatos kincsek keresésével, zenével, tánccal, arcfestéssel és íjászattal várunk a Csiki Pihenőkertbe életed ezen „Nagy Napján”.

Helyszín

Az egy hektáros Árpád-kori régészeti park természeti környezetével, jurta és indián faluval, kézműves műhelyekkel, favárral, íjászpályával, sportpályákkal és játszótérrel várja az idelátogatókat. A vendégek kényelmét szolgálja a ‘Csiki-csárda’ és több fedett fa épületünk és sátraink. Esős, hűvösebb idő esetén is megtarthatóak a programok, mert 4 faépület és 2 sátor áll a rendelkezésükre.

A lefoglalt időszakban szabadon használhatják a játszótereket, a sportpályákat, az étkezőhelyeket és mellékhelységeket. 

Animátoros program

A születésnap programjaként választhatnak egyedi animátoros témáink(hercegnős, kalózos, lovagi, indián, római, honfoglaló, szuperhős, egyiptomi) közül, amely a gyerekek igénye és korosztálya alapján tartalmazhat:

  • arcfestés;
  • számháború;
  • sportpályák és eszközök használata;
  • kézműves foglalkozás;
  • jelmezes játékok a témának megfelelően;
  • kincskeresés.
Hogyan zajlik egy animátoros születésnap?

A vendégek megérkezése után körbevezetjük a helyszínen a csoportot majd kezdetét veszi a kiválasztott témának megfelelő születésnapi program. Az animátorok a gyermekek életkorának, nemének és érdeklődésének megfelelően alakítják a kézműves, jelmezes és sport elemeket, akár a csoport bontásával is. Az időtartam felénél kezdődik az ünnepelt felköszöntése, éneklés, tortaszelés és az ajándékok átadása. Ezután szabad játéklehetőség van a játszótereken és a sportpályákon, vagy folytatódik a kötött program pl. kincskeresés, számháború, stb. Sportolási lehetőségek: számháború, kispályás füves focipálya, homokos strandröplabda pálya, asztalitenisz, kosárlabda, amelyekhez sportszereket is biztosítunk.

Torta és nasik

A program a tortát, tányérokat, evőeszközt, üditőt és nasikat nem tartalmaz. Kérjük, hogy a tortát, italokat és egyéb ételeket és a hozzá szükséges tálalóeszközöket hozzanak magukkal! A tortát lehetőség van hűtőben tárolni. Bográcsozási és grillezési szándékukat kérjük előre jelezzék.

Előkészületek

A lefoglalt időpont előtt elég 15 perccel előbb megérkezniük az ünnepelt szüleinek az asztalok megterítésére. Az ünnepelt szüleinek a részvétel díjtalan.

Egyedi születésnapi meghívósablon díjtalanul letölthető a honlapunkról.

Hogyan tudunk jelentkezni?

Április 1-től Október 31-ig, 10-18 óráig foglalható időpont a mellékelt jelentkezési lapon, amelyre e-mailben küldünk visszaigazolást. Maximálisan 3 óra foglalható, minimális létszám 10 fő. Az animátoros komplex programok mellett lehetőség van csak a terület és az étkezőépület bérletére is.

A csoportok létszámától függően, egymással egy időben maximum két-három csoportot vállalunk. Kizárólagos területhasználatra külön díj ellenében van mód.

Születésnap Árak
Program nélkül Programok nélkül a helyszín bérleti díja. 1000 Ft/fő/óra
Animátoros programmal Animátoros szervezett programokkal együtt a helyszín bérleti díja. 1500 Ft/fő/óra
egyiptomi szülinap a csiki pihenőkertben
indiános születésnap a csiki pihenőkertben
születésnap a csiki pihenőkertben

– animátoros programok –

Választhatnak izgalmas animátoros programjaink közül!

Kalózos, egyiptomi, hercegnős, indián vagy honfoglaló témában!

Kalózos születésnap

Hook kapitány és Pán Péter kalandjai

Indián szülinap

Winnetou és barátai

Egyiptomi születésnap

A titokzatos Szfinx és a fáraó vendégei 

Hercegnős szülinap

Csipkerózsika, Hófehérke és Hamupipőke bálja

Lovagi és hercegnős szülinap

Mátyás király bajnokai 

Honfoglaló szülinap

Nomád kalandozás és íjászat