Őszi tábor tájékoztató
– tábor helyszíne –
Városi Régészeti Kiállítás
Budaörs, Károly király u. 2, 2040
MEGKÖZELÍTHETŐ
Tömegközlekedéssel: Károly Király utcai megállóig – 240-es busszal közvetlenül a Móricz Zsigmond körtérről (4-es metró)
Károly Király utcai megállóig – 40, 40B, 88, 88A, 188 buszok busszal közvetlenül a Kelenföldi pályaudvarról (4-es metró)
Személyautóval az 1. számú főútról Budaörs központjában található, a Templom teret elhagyva az első körforgalomban lefordulva található a Múzeum épülete.

Megközelítés

Városi Régészeti Kiállítás

Budaörs, Károly király u. 2, 2040
– tábor felszereltsége –
Felszereltség:

Fedett múzeumi épület, tálalókonyha, mosdók, tanterem, sportpálya, játszótér.

Történelmi épületek:

Római kori szentély, téglasír rekonstrukciók, 3 múzeumi kiállítóterem, római lakóház rekonstrukció és múzeumpedagógiai helyiség.

Tanterem:

Projektoros előadó terem és kézműves műhely.

– jelentkezés és lemondás –
Hogyan tudunk jelentkezni?

Programjainkra on-line kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni.

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat befizetik. 

Hogyan tudom lemondani a programot?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a tábor lemondására, ezt kérjük időben jelezni. A részvételi díjat csak abban az esetben tudjuk időarányosan  visszafizetni.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a program megkezdése előtti 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a program kezdőnapján történő lemondás esetén az előleg (program költségeinek 40%-a) illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen.
Milyen feltételei vannak a jelentkezésnek?

Az őszi táborra és bármely nemű szolgáltatásra történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy a Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatunkat, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz.

Az időjárás és létszám függvényében a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

– tábori élethez szükséges felszerelés –
Mit hozzanak magukkal a gyerekek?
  • Az őszi tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, tisztálkodó szerek, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén.  
  • Tolltartó, füzet, kis hátizsák, kulacs, iránytű a kirándulásokhoz.
Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.

Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

– NYILATKOZAT FÉNYKÉP- ÉS VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉHEZ –

A programokra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a Csiki Pihenőkert által szervezett programokon a résztvevőkről fénykép, hang és videofelvétel készülhet a programok keretén belül. A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulnak ezeknek a Csiki Pihenőkert nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéséhez, továbbá a Csiki Pihenőkert népszerűsítésével kapcsolatos elektronikus, nyomtatott és egyéb tájékoztató anyagokban – promóciós célokra történő felhasználásához, valamint ennek során a felvételek, mint személyes adatok kezeléséhez és tárolásához. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Amennyiben nem járulnak hozzá fényképeken vagy videón való szerepléshez, kérjük előre jelezzék!