Nyári tábor jelentkezési lap

Kedves Szülők!

Köszönjük az érdeklődésüket 19 éve népszerű táboraink iránt. Sajnos a jelenlegi rendkívüli járványügyi helyzetben kénytelenek vagyunk a megszokott gazdag programkínálatot szűkíteni. A fokozott higiéniai előírások betartásával és a csoportok létszámának csökkentésével igyekszünk biztonságos és élményekben gazdag vakációt szervezni a gyermekeiknek.

Kérjük, hogy a táborokra a jelentkezési lapot legkésőbb 2021. június 10-ig küldjék el számunkra, később már csak a szabad férőhelyekre fogadunk el regisztrációt.

A foglalás véglegesítéséhez kérjük, hogy a részvételi költséghozzájárulást legkésőbb a táborozást megelőző 20. napig legyenek szívesek átutalni, vagy a helyszínen készpénzben befizetni. A befizetésről e-mailben küldünk Önöknek visszaigazolást. Amennyiben valamilyen ok miatt mégsem szeretnének a táborban részt venni, akkor ezt is jelezzék számunkra e-mailben, vagy telefonon, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

Orvosi igazolásra nincs szükség, csak a jelentkezési lap mellett megtalálható Szülői nyilatkozat kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről a 12/1991. (V.18.) NM rendelet szerint.

A tábor területére belépő szülőket kérjük, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet értelmében a látogatás megkezdésekor mutassák fel a védettségi igazolványukat a bejáratnál. Az Önök és dolgozóink érdekében, kérjük, hogy viseljenek szájmaszkot és tartsák be az ajánlott 1,5 méteres védőtávolságot. A szülők a tábor területén hosszabb ideig nem tartózkodhatnak, csak a bejárati információs irodáig kísérhetik a gyermekeket. Délután a hangosbemondón keresztül hívjuk a gyermekeket a távozáshoz a kijáratnál várakozó szülőkhöz.  A gyermekeknek nem kell szájmaszkot viselniük.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

– fizetési módok –

Banki átutalással: 

Régiségbúvár Egyesület

UniCredit Bank: 10918001-00000053-09090000

Megnevezés: Kérjük, hogy a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni.

Napközis tábor: 35.000 Ft/fő

2000 Ft kedvezmény testvéreknek és többhetes jelentkezés esetén

Amennyiben a költséghozzájárulásról számlát igényelnek, kérjük hogy azt befizetés után e-mailben jelezzék számunkra a kért címmel és adószámmal együtt. csikipark@gmail.com

– Szülői nyilatkozat –

Kérjük, hogy a „Szülői nyilatkozat” nevű nyomtatványt kitöltéséről se feledkezzenek meg, amelyet a táborozás első napján elég bemutatni.

SZÜLŐI NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

– Tájékoztató –

ÉLETKOR:

NAPKÖZIS TÁBOROK: Általános iskolásoknak, elvégzett 1. osztály után, 7-14 éves korig.

RUHÁZAT: A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén. Kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

ÉTKEZÉS: A napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük. Speciális étrend is kérhető (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

PROGRAM: 7:30 – 16:30

LEMONDÁS: A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor kezdőnapját megelőző 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető;
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen,
  • betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • A táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni.

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ

Call Now Button