Nyári tábor árak
– Nyári tábor árak –

A részvételi díj tartalmazza a program, a helyszín és a napi háromszori étkezés költségeit (tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora).

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi költséghozzájárulást is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 20. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Amennyiben a költséghozzájárulásról számlát igényelnek, kérjük hogy azt befizetés után e-mailben jelezzék számunkra a kért címmel és adószámmal együtt: csikipark@gmail.com

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

 

– befizetés –

Banki átutalással:

Cím: Régiségbúvár Egyesület

UniCredit Bank: 10918001-00000053-09090000

Megnevezés: Kérjük, hogy a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni.

Amennyiben a költséghozzájárulásról számlát igényelnek, kérjük hogy azt befizetés után, e-mailben jelezzék számunkra a kért címmel és adószámmal együtt.csikipark@gmail.com

– kedvezmény-

Kedvezmények nem összevonhatóak!

Kérjük, hogy jelöljék meg a jelentkezési lapon, hogy mely kedvezménnyel szeretnének élni.

Tábor típusa Program Árak
Napközis tábor 5-napos napközis tábor teljes ellátással (3-szori étkezés) és programokkal. 55.000 Ft/fő

Kedvezmények Kedvezmény típusa
Testvérkedvezmény 53.000 Ft/fő
Többhetes jelentkezés 53.000 Ft/fő

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor megkezdése előtti 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • a táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni, orvosi igazolás ellenében.
Call Now Button