Nyári élménybeszámoló
Nyári élménybeszámoló

Testvérvárosi táborozók élménybeszámolója

Amikor megérkeztünk vasárnap délután a táborba a kisbusszal nagy szeretettel fogadtak bennünket. Beköltöztünk a jurtákba és utána a tanító néni körbevezetett minket vacsora előtt. Minden reggel tornával kezdtük a napot, majd sokat játszottunk és tanultunk a természetbúvár fürkész táborban. Az egyik kedvenc játékunk a számháború volt, de az esti „farkasvadászat” is tetszett. Minden nap kirándultunk, növényeket és állatokat figyeltünk meg. A Törökugratót sok szép kristályt gyűjtöttünk. Voltak feladatok, amiket mikroszkóppal  és  tablettel oldottuk meg. A veremházban szabaduló szobában is voltunk, ami nagyon élvezetes volt, de sajnos egyedül nem jutottunk ki.

Nagyon jól éreztük itt magunkat, sok barátot szereztünk. Sajnáljuk, hogy ilyen gyorsan véget ért a móka.

U.I. Szuper volt a tábor.

Magyarkanizsai gyerekek (10 évesek) és kísérőjük: Bálint Nikolett, Berec Éva, Bodó Panna, Csanádi Fedor, Csanádi Petra, Gazdag Zsófia, Sörös Galatea és Danyi Zsuzsanna tanárnő

Testvérvárosi táborozók

Jó érzéssel tölt el minket, amikor közeleg a nyár és nem azért mert vége a sulinak, hanem azért mert mi is helyet kapunk a Csiki Pihenőkert nyári táborában. Három éve rendszeresen látogatjuk a tábort, amikor lehetőségünk nyílik rá. Mivel nagyon szeretjük a hasunkat, ezért idén az olasz főzőtábort választottuk. Edit néni vezetésével megtanultuk a különféle olasz ételek, mint például a pizza, a lasagne és sok más finomság elkészítését. Napközben sok izgalmas programban veszünk részt. Délután – miután a napközisek elmennek – kezdetét veszi a nagy számháború és a félelmetes „farkasvadászat”. Éjszakánként jurtában alszunk, amiben nappal meleg van, viszont este elég kellemes az alvás. Minden évben sok élménnyel megyünk haza. Reméljük jövőre is sok szeretettel várnak vissza minket.

Szabó Tünde (14), Mátyus Eszter (14), Lovász Shannon (14) – Kisújfalu