Hollywoodi sztárok a Csiki színpadán – előadóművészeti tábor
Hollywoodi sztárok a Csiki színpadán  – előadóművészeti tábor

Minden gyermeknek szüksége van arra, hogy képességeit a Világban egyéniségének megfelelően tudja kamatoztatni. A Csiki előadóművészeti tábora, amellett, hogy betekintést nyújt a zene, a tánc, a film, a színház, a bábszínház és a népművészet világába, segít a gyermekeknek olyan kommunikációs készségeket elsajátítani, melyeknek köszönhetően a való életben is megállhatják majd a helyüket és jobban ki tudják majd fejezni magukat.

Hogy kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeret a középpontban lenni. Visszatarthatatlanul buzog gyermekében a szereplési vágy, mindig rá kell figyelni, mindig meg kell hallgatni az otthon rögtönzött előadását, minden családi összejövetel az ő produkciójáról szól? Mindig indul a szavalóversenyen és ő a főszereplő az iskolai műsorokban? Ez a tábor neki való!

Vagy éppen hogy szégyenlős a gyermeke? Szeretné, hogy bátrabb legyen, többször nyilvánuljon meg és gyakrabban beszéljen magáról? Jó hírünk van: ez a tábor az ő számára is tökéletes választás!

Programunk mindvégig a közös munkára épül. Mindenki megismerkedhet az előadóművészet különböző ágazataival, fejlesztheti mozgáskultúráját, zenei és más művészeti ismereteit, előadóművészeti képességeit, továbbá fontosnak tartjuk, hogy a gyerkőcöknek egyenrangú és fontos szerep jusson a csapatmunkában is. Minden kis csavar fontos, hogy jól működjön ez a varázsgépezet!

Vágysz a reflektorfényre? Vágysz az új tudásra? Vágysz a figyelemre? Vágysz egy hatalmas kalandra? Gyere és utazzunk együtt Hollywoodba! Légy te is sztár a Csiki színpadán!

Művészeti táborok Jelentkezési lap

ÍRTA:
viki.jpg
Viki
Drámapedagógus
Call Now Button