Erdei iskola tájékoztató
– tábor helye –

2040, Budaörs, Virág utca 6

Budaörs nyugati határában, a Törökugrató lábánál, a Virág és a Muskátli utca sarkán található a Csiki Pihenőkert. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a BKK 88, 188E járataival Budapest, Kelenföld vasútállomás (M4-es metró) felől a Csiki-tanyai megállóig, valamint személyautóval az 1. számú főútról és az M1 autópálya Törökbálinti (14.) lehajtója felől.

Megközelítés

Csiki tanya buszmegállónál, a zebrán áthaladva a házak között egy kis ösvény vezet a járdán a Csiki Pihneőkertbe.

– tábor felszereltsége –
tábor térkép budaörs
Csiki Pihenőkert táborCsiki Pihenőkert táborCsiki Pihenőkert táborveremház
Felszereltség:

Fedett étkező épületek, tálalókonyha, öltözők, zuhanyzó és wc.

Sportpályák:

Több mint 1 hektáros bekerített árnyékos park, amelyben több homokos és füves sportpálya (focipálya, strandröplabda), játszótér és fedett épületek szolgálják a gyermekek kényelmét egész nap.

Történelmi épületek:

Árpád-kori veremház, kemencék, jurta-falu, korabeli növényeket bemutató kertek, favár a várszínházzal, indiánfalu és íjászpálya.

Tanterem:

Projektoros előadó terem, informatikai terem (rádió stúdió és laboratórium), kézműves műhelyek.

Szállás:

A kirándulókat 12 személyes honfoglalás-kori jurtákban szállásoljuk el (12 db), amelyek teljesen vízállóak, fapadlóval és ágyakkal ellátottak. Hálózsákot és lepedőt kérjük, hozzanak magukkal. A pedagógusoknak külön 2 személyes jurták készültek. Csoportonként csak 2 kísérő pedagógusnak tudjuk a szállást, az étkezést és a programot díjtalanul biztosítani.

– jelentkezés és lemondás –
Hogyan tudunk jelentkezni?

Programjainkra on-line kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni.

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni a csoport számára, ha a részvételi díj 40%-át előlegként befizetik. A fennmaradó összeget létszámarányosan az erdei iskola első napján kérjük a helyszínen befizetni. Ennek több módja is van: személyesen a nyitvatartási időben (kedd-vasárnap 10-16 óráig), átutalással, kézpénzben, vagy csekken.

Hogyan tudom lemondani a megrendelt programot?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a kirándulás lemondására, ezt kérjük időben jelezni. A részvételi díjat csak abban az esetben tudjuk időarányosan  visszafizetni.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a program megkezdése előtti 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a program kezdőnapján történő lemondás esetén az előleg (program költségeinek 40%-a) illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen.
Milyen feltételei vannak a jelentkezésnek?

A programokra, erdei iskolára, és bármely nemű szolgáltatásra történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy a Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatunkat, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz.

Az időjárás függvényében a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

– tábori élethez szükséges felszerelés –
Mit hozzanak magukkal a gyerekek?
  • Az erdei iskola programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, tisztálkodó szerek, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén.  HÁLÓZSÁK, LEPEDŐ, ZSEBLÁMPA
  • Tolltartó, füzet, kis hátizsák, kulacs, iránytű a kirándulásokhoz.
Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori, illetve bentlakásos táborozók esetében négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.

Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

– NYILATKOZAT FÉNYKÉP- ÉS VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉHEZ –

A programokra való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a Csiki Pihenőkert által szervezett programokon a résztvevőkről fénykép, hang és videofelvétel készülhet a programok keretén belül. A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulnak ezeknek a Csiki Pihenőkert nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéséhez, továbbá a Csiki Pihenőkert népszerűsítésével kapcsolatos elektronikus, nyomtatott és egyéb tájékoztató anyagokban – promóciós célokra történő felhasználásához, valamint ennek során a felvételek, mint személyes adatok kezeléséhez és tárolásához. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Amennyiben nem járulnak hozzá fényképeken vagy videón való szerepléshez, kérjük előre jelezzék! 

Call Now Button