Angol tábor
– ANGOL TÁBOR –

A Roxfort legendás alakjainak bőrébe bújva vagy éppen Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes novelláinak elolvasása után küzdenek a gonosz erőkkel és az érdekes varázs-tantárgyak megtanulásának nehézségeivel az angol nyelvű táborokban. A táborozók szituációs játékokkal elevenítik meg a számukra érdekes jeleneteket, hogy az angol tanulás igazán varázslatos legyen.

Július 22-26. Harry Potter and the Philosopher’s Stone (kezdő)

NAPKÖZIS TÁBOR
Harry Potter and Philosopher’s stone – kezdő angol nyelvű varázslóképző tábor
Programok egész héten
 • 8.00 – 10.00 Gyülekező után szabad játék, majd tízórai.
 • Az első bemutatkozó beszélgetések, a nyelvi szint felmérése után megalakítjuk a roxforti varázslóiskolákat a Teszlek Süveg segítségével.
 • Játékos kezdő angol nyelvórák: a varázsló tanulók alapvető hétköznapi feladataikat angol nyelven kell, hogy megoldják, amiben játékos feladatok és nyelvleckék, mókás mozgásos feladatok segítik őket.
  Roxfort legendás alakjainak bőrébe bújva küzdenek a gonosz erőkkel és az érdekes varázs-tantárgyak megtanulásának nehézségeivel. A regényben megismert történeteket fogják a résztvevők jelmezes szituációs játékok segítségével feleleveníteni. Gyakorolják a varázslást, a varázsfőzetek készítését.
 • Kézműves foglalkozások: varázsló és boszorkány ruhák készítése, amelyeket a roxforti tanórákon viselni is kell, varázspálca faragása, seprűkötözés, varázsfőzetek és sütik készítése, saját varázslatos lények kitalálása és megfestése.
 • Drámajáték: a regény egy részletének angol nyelvű előadása a többi táborozónak a várszínházban, saját készítésű jelmezekben és díszletek között.
 • 12.00 Ebéd
 • Sportjátékok: a roxforti diákok kedvenc sportja a kviddics és egyéb labdajátékok (foci, kosárlabda, strandröplabda), íjászat, számháború, asztalitenisz, játszóterek stb.
 • Kirándulások:a varázsfőzetekhez és az alkímiai kísérletekhez növények, állatok és ásványok gyűjtése a Törökugratón és a patakparti réten, valamint mágikus lények megfigyelése a szabadban.
 • 15.00-15.30 Uzsonna, majd szabad játék és hazautazás

A programok sorrendje az időjárás, a gyermekek létszáma és életkora függvényében módosulhat és változhat!

Csiki Pihenőkert angol nyelvű varázslóképző táboraCsiki Pihenőkert angol nyelvű varázslóképző táboraCsiki Pihenőkert angol nyelvű varázslóképző táboraCsiki Pihenőkert angol nyelvű varázslóképző táboraCsiki Pihenőkert angol nyelvű varázslóképző tábora
Call Now Button