SZÜLETÉSNAPOK

LEPD MEG GYERMEKED EGY FELEJTHETETLEN SZÜLETÉSNAPPAL!

Meglepetést szeretnél gyermekednek, hogy ez legyen élete legemlékezetesebb napja? Ez esetben mi vagyunk számodra a tökéletes megoldás.

Minden gyermek vágyik egy szülinapi rendezvényre, melyen a családja és a barátai is remekül szórakoznak. Hívd el gyermeked barátait vagy osztálytársait és csapjatok nálunk egy tökéletes szülinapot. Foglaljátok le parkunkat egy egész napra, és használjátok játszóterünket, felszerelt sportpályánkat, valamint étkezőnket. Vendégeld meg gyermeked társait, nálunk kedvetekre ehettek és ihattok. Főzzetek, sütkérezzetek a szabadban, ha azt szeretnétek.

Számos animátor program áll rendelkezésetekre, válassz egy témát és e szerint szórakozzátok végig az egész napot. A születésnap szervezése során választhatsz gyermekednek indiános, hercegnős, kalózos, szuperhősös vagy akár lovagi szülinapot is. A választott program ezen belül még tartogat meglepetéseket, kézműves foglalkozást, arcfestést, íjászatot, jelmezes játékokat és kincskeresést.

Tedd feledhetetlenné gyermeked szülinapját, hogy olyan legyen, ahogy azt megálmodta! Születésnap szervezéssel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

PROGRAMOK               ÁRAK              MEGRENDELŐLAP

Share Button

Comments are closed.