Tájékoztató

Tisztelt Szülők, Kedves Táborozó Gyermekek!


Köszönjük, hogy programjainkat választották!
Szeretnénk néhány fontos információra felhívni a figyelmüket a táborokkal kapcsolatban.

A TÁBOR HELYE:

Budaörs nyugati határában, a Törökugrató lábánál, a Virág és a Muskátli utca sarkán található a Csiki Pihenőkert. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a BKV 88, 188E, 40, 240E, 272-es járataival Budapest, Budaörs és Törökbálint felől (Csiki-tanyai megálló), valamint személyautóval az 1. számú főútról és az M1 autópálya Törökbálinti (14.) lehajtója felől.

JELENTKEZÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

 • A táborainkba személyesen, vagy on-line kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Amennyiben egy turnus már betelt (max. 30 fő) ezt a honlapunkon jelezzük.
 • A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, ennek több módja is van: személyesen a nyitvatartási időben (Hétfő-péntek 10-16 óráig), vagy átutalással.
 • Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni.
 • A részvételi díj beérkezését követően, maximum 10 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.
 • Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre. A részvételi díjat csak abban az esetben tudjuk időarányosan  visszafizetni, ha legalább 1 nappal korábban a felmerülő problémát jelzik felénk.
 • Orvosi igazolásra nincs szükség, csak a jelentkezési lap mellett megtalálható "Szülői nyilatkozat" kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről.
 • A bentlakásos táborozó gyermekeket szükség esetén az intézmény telefonszámán hívhatják fel (30/549-8840), vagy ha szeretnék vacsora után meg is látogathatják őket.
 • A táborokra, erdei iskolára, bármely nemű szolgáltatásra történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy Szülő, Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz. (Általános Szerződési Feltételek itt LETÖLTHETŐ)
 • A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor kezdőnapját megelőző 7. napig a teljes költséghozzájárulás visszatéríthető,
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a teljes költség visszatéríthető.
  • A táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni.
 • Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy előzetes tájékoztatás alapján a szolgáltatást részben vagy egészben megváltoztassa vagy a jelentkezést indokolt esetben visszamondja, amelyről a szolgáltatás igénybevételét megelőzően, ésszerű határidőben tájékoztatja a Szülőt, Megrendelőt. Ebben az esetben – a már megfizetett részvételi díjon felül – egyéb követelést Szülő, Megrendelő nem támaszthat.

 A TÁBOR FELSZERELTSÉGE:

 • Szépen gondozott, több mint 1 hektáros bekerített árnyékos park, amelyben több homokos és füves sportpálya, játszótér, fürdőmedence és fedett épületek szolgálják a gyermekek kényelmét egész nap.
 • Történelmi épületek: Árpád-kori veremház, kemencék, jurta-falu, korabeli növényeket bemutató kertek, favár a várszínházzal, indiánfalu és íjászpálya.
 • Előadó terem, informatikai terem (rádió stúdió és laboratórium), kézműves műhelyek, étkező épületek, konyha, öltözők, zuhanyzó, wc, stb.
 • Az óvodásoknak kisméretű játszótér és külön ovis terem is van a játékokkal, ahol a foglalkozásokat és az étkezéseket le tudjuk bonyolítani. Ebéd után az egyik jurtában alszanak.
 • A bentlakásos táborozókat 10 személyes honfoglalás-kori jurtákban szállásoljuk el, amelyek teljesen vízállóak, fapadlóval és ágyakkal ellátottak. Hálózsákot és lepedőt kérjük hozzanak magukkal.
 • A napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük.
 • Speciális étrend is kérhető a gyermekeknek (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel!

A TÁBORI ÉLETHEZ SZÜKSÉGES FELSZERELÉS:

 • A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, fürdőruha, törölköző, papucs, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén.
 • Óvodásoknak váltóruha (alsónemű és felső ruházat tartalékba), amely a táborban hagyható névvel ellátott csomagban.
 • A bentlakásos táborozóknak: HÁLÓZSÁK, LEPEDŐ, ZSEBLÁMPA, 5 napra való kényelmes ruha, esőkabát és meleg ruha is, sportcipő a túrázáshoz, pizsama, tisztálkodó szerek, fürdőruha, 2 db törölköző, papucs, nyári sapka, naptej.
 • Kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

EGYÉB TÁRGYAK:

 • Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!
 • A talált tárgyakat, pl. ruhákat, cipőket, játékokat csak a nyár végéig van lehetőségünk megőrizni.
NYILATKOZAT FÉNYKÉP- ÉS VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉHEZ
A gyermek törvényes képviselőjeként tudomásul veszem, hogy a Csiki Pihenőkert nyári táborában a résztvevőkről fénykép,hang és videofelvétel készülhet a programok keretén belül. Jelen nyilatkozat aláírásával hozzájárulok ezeknek a CsikiPihenőkert nyilvánosan elérhető internetes oldalaira történő feltöltéséhez, továbbá a Csiki Pihenőkert népszerűsítésévelkapcsolatos elektronikus, nyomtatott és egyéb tájékoztató anyagokban – promóciós célokra történő felhasználásához, valamint ennek során a felvételek, mint személyes adatok kezeléséhez és tárolásához. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.
PROGRAM IDŐPONT
Gyülekező 7.30 - 8.30
Reggeli torna 8.30 - 9.00
Reggeli 9.00 - 9.30
Délelőtti programok 9.30 - 12.00
Ebéd 12.00 - 12.30
Pihenő és szabad játék 12.30 - 13.30
Délutáni programok 13.30 - 15.30
Uzsonna 15.30 - 16.00
Szabad játék és hazamenetel 16.00 - 17.00
tabor-plakat-2018
DSC07710
csiki-pihenokert-terkep (1)
Share Button