Házirend

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az intézmény biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 

Az intézményre való belépés és a különböző létesítmények használatának feltételei:

 

 1. Az intézmény területére csak a belépőjegy (díjtalan 3 év alatt és nyugdíjasoknak, valamint budaörsi oktatási intézményeknek tanítási időben) megváltása után, egyénileg és csoportosan lehet belépni, hétfő kivételével 10-16 óráig. Térítési díj fizetése ellenében csoportoknak, előzetes bejelentkezésre egyéb időpontokban is biztosítunk programokat. Hivatalos ünnepnapokon zárva tartunk.
 2. A sportpályák, játszóterek, sporteszközök csak egyéni felelősségre vehetők igénybe! A játszótereket kizárólag 14 év alattiak használhatják!!
 3. A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után kérjük visszaadni.
 4. A 18 év alatti gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, tanáraik, óvónőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 5. Az intézmény vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.
 6. A házirend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a vele együtt üdülő 18 év alatti gyermekekért is felelős.
 7. A medencét csak 14 év alatti gyermekek használhatják úszómesteri felügyelet mellett a nyári táborok idején!
 8. Az intézmény területére állatot behozni tilos!
 9. Az intézmény területén tilos a dohányzás!
 10. Az intézmény területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani!
 11. Az épületben segélyhívó telefon és elsősegélydoboz áll rendelkezésükre. Tűzesetet minden esetben jelenteni kell a recepción, vagy a 105-ös telefonszámon. Tűz esetén minden vendég kötelessége a tűzoltó parancsnok rendelkezéseit betartani.
 12. A vendégek poggyászáért és értéktárgyaiért felelősséget nem vállalunk!
 13. Kérjük Önöket, hogy az intézmény külső területét és belső helységeit tartsák tisztán, használják a folyamatosan ürített szemeteskukákat!
 14. A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendég igényeire is!
 15.  A kölcsönadott konyhai felszereléseket, bográcsokat a szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul tisztán visszahozni.
 16. Az intézmény felszereléseit a területről kivinni szigorúan tilos!
 17. A dísztóban fürdeni, a halakat dobálni és kifogni szigorúan tilos!
 18. Kérjük, óvják a parkban és a tematikus kertekben található növényeket, bokrokat, fákat. Ágaikat ne törjék le, a gyümölcsöket, zöldségeket és virágokat ne szedjék le.
 19. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük.
 20. A szándékos és gondatlan rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után!

 

A szálláshely használatának feltételei:

 

 1. Besorolása: közösségi, szabadidős szálláshely (gyermek és ifjúsági tábor, telepített sátortábor). Férőhelyek száma: 50 fő (6 db jurtában).
 2. Az intézményben csak bejelentett, a nyilvántartó lapot kitöltő vendégek tartózkodhatnak. A szállás elfoglalására az érkezés napján 8-10 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód.  A jurtákat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, és a számlát kiegyenlíteni.
 3. Gépjárműveiket a kapun kívüli parkolóban tárolhatják, őrzés nélkül.
 4. A szállóvendégeknek matracot és lepedőt biztosítunk, hálózsákot kérjük, hozzanak magukkal. Lehetőség van saját sátrak felállítására is az indián falu melletti füves területen.
 5. A jurtákban egyéni fűtőberendezések használata, vagy más berendezések fűtés céljára való üzemeltetése, valamint a főzés nem megengedett.
 6. A jurták ajtaját kérjük, mindig csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.
 7. Étkezni a kihelyezett asztaloknál és padoknál lehet, a jurtákban élelmiszert ne tároljanak, mert a hangyák és egerek előbb-utóbb megtalálják.
 8. Kérjük, felesleges hangoskodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 22 – 07 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.
 9. A recepció 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.

 

Kérjük, a fentiek betartásával járuljon hozzá intézményünk nyugalmának megőrzéséhez, azért hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Kellemes pihenést kívánunk!

                                                            Régiségbúvár Egyesület

                                                            2014. március.1.

 

 

Share Button