Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az intézmény biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat!

Az intézményre való belépés és a különböző létesítmények használatának feltételei:

 

1Az intézmény területére csak a belépőjegy (díjtalan 3 év alatt és nyugdíjasoknak, valamint budaörsi oktatási intézményeknek tanítási időben) megváltása után, egyénileg és  csoportosan lehet belépni, hétfő kivételével 10-16 óráig. Térítési díj fizetése ellenében csoportoknak, előzetes bejelentkezésre egyéb időpontokban is biztosítunk programokat. Hivatalos ünnepnapokon zárva tartunk.

2.      A sportpályák, játszóterek, sporteszközök csak egyéni felelősségre vehetők igénybe! A játszótereket kizárólag 14 év alattiak használhatják!!

3.      A sporteszközöket a recepción adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után kérjük visszaadni.

4.      A 18 év alatti gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, tanáraik, óvónőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!

5.      Az intézmény vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

6.      A házirend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a vele együtt üdülő 18 év alatti gyermekekért is felelős.

7.      A medencét csak 14 év alatti gyermekek használhatják úszómesteri felügyelet mellett a nyári táborok idején!

8.      Az intézmény területére állatot behozni tilos!

9.      Az intézmény területén tilos a dohányzás!

10.  Az intézmény területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani!

11.  Az épületben segélyhívó telefon és elsősegélydoboz áll rendelkezésükre. Tűzesetet minden esetben jelenteni kell a recepción, vagy a 105-ös telefonszámon. Tűz esetén minden vendég kötelessége a tűzoltó parancsnok rendelkezéseit betartani.

12.  A vendégek poggyászáért és értéktárgyaiért felelősséget nem vállalunk!

13.  Kérjük Önöket, hogy az intézmény külső területét és belső helységeit tartsák tisztán, használják a folyamatosan ürített szemeteskukákat!

14.  A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendég igényeire is!

15.   A kölcsönadott konyhai felszereléseket, bográcsokat a szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul tisztán visszahozni.

16.  Az intézmény felszereléseit a területről kivinni szigorúan tilos!

17.  A dísztóban fürdeni, a halakat dobálni és kifogni szigorúan tilos!

18.  Kérjük, óvják a parkban és a tematikus kertekben található növényeket, bokrokat, fákat. Ágaikat ne törjék le, a gyümölcsöket, zöldségeket és virágokat ne szedjék le.

19.  Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük.

20.  A szándékos és gondatlan rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után!

 

A szálláshely használatának feltételei:

1.      Besorolása: közösségi, szabadidős szálláshely (gyermek és ifjúsági tábor, telepített sátortábor). Férőhelyek száma: 50 fő (6 db jurtában).

2.      Az intézményben csak bejelentett, a nyilvántartó lapot kitöltő vendégek tartózkodhatnak. A szállás elfoglalására az érkezés napján 8-10 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód.  A jurtákat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, és a számlát kiegyenlíteni.

3.      Gépjárműveiket a kapun kívüli parkolóban tárolhatják, őrzés nélkül.

4.      A szállóvendégeknek matracot és lepedőt biztosítunk, hálózsákot kérjük, hozzanak magukkal. Lehetőség van saját sátrak felállítására is az indián falu melletti füves területen.

5.      A jurtákban egyéni fűtőberendezések használata, vagy más berendezések fűtés céljára való üzemeltetése, valamint a főzés nem megengedett.

6.      A jurták ajtaját kérjük, mindig csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.

7.      Étkezni a kihelyezett asztaloknál és padoknál lehet, a jurtákban élelmiszert ne tároljanak, mert a hangyák és egerek előbb-utóbb megtalálják.

8.      Kérjük, felesleges hangoskodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 22 – 07 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.

9.      A recepció 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.

 

Kérjük, a fentiek betartásával járuljon hozzá intézményünk nyugalmának megőrzéséhez, azért hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Kellemes pihenést kívánunk!

                                                                             Régiségbúvár Egyesület

                                                                                  2018.január.1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button