Bemutatkozunk

Csiki Pihenőkert

Árpádkori régészeti park, Erdei Iskola és Nyári tábor

csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (12)

Kellemes természeti környezetben, Budaörs nyugati határában található az erdei iskola és nyári tábor, amely egy régészeti feltáráshoz kapcsolódóan jött létre 2002-ben. Az osztálykirándulásoknyári napközis és bentlakásos táborokcsapatépítő tréningek, vagy éppen a születésnapi programok résztvevői az Árpád-kori régészeti parkban az ásatási megfigyelések alapján rekonstruált egykori „Csik” nevű falu lakóinak életével ismerkedhetnek meg. Az élmény gazdag programok lebonyolításához sokféle helyszín található a több mint 1 hektáros parkban: középkori csárdaépület kemencékkel, veremház, jurta falu, indián falu, favár a várszínházzal, korszerűen felszerelt előadótermek, játszótér, füves és homokos sportpályák, íjászpálya, fürdőmedence, halastó.

Egész évben kulturális, kézműves és hagyományőrző rendezvényekkel, osztálykirándulásokkalcsapatépítő tréningekkel,  nyári napközis és bentlakásos táborokkalszületésnapi programokkal várjuk a Kedves Látogatókat. Komplex ökológiai és természetvédelmi nevelés folyik az erdei iskolában, amelyhez tankönyv és felszerelt laboratórium is rendelkezésre áll.

A nyári hónapokban különböző napközis és bentlakásos táborokban vehetnek részt a gyermekek: régész-, indián-, történelmi-, természetvédelmi-, kézműves-, tánc-, divat-, sport-, nyelvi-, főző-, military, nyomozó-, és modern kalandtáborokban, 4-16 éves korig.

A tömegközlekedéssel és személygépkocsival is könnyen megközelíthető egyedülálló hangulatú jurta-camping teljesen felszerelt szálláshelyként várja az egyéni és csoportos kirándulókat. Saját sátrakban, vagy a 11 db berendezett jurtában kínálunk egyedülálló pihenési lehetőséget és félpanziós ellátást a vendégeknek.


 

Az intézmény Budaörs Város Önkormányzatának köszönhetően jött létre.Megtervezésében és felépítésében a Régiségbúvár Egyesület tagjai vettek részt.

 

 


2040 Budaörs, Virág u. 6.

Mobil: 30/549-8840 (minden nap 8 – 18 óráig)
E-mail: info@csikipihenokert.hu

  • csiki pihenőkert erdei iskola nyári tábor (5)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyári tábor (3)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyári tábor (1)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (3)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (4)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (11)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (15)
  • csiki pihenőkert erdei iskola nyari tabor jurta (20)

Usage limits exceeded.

logó
Share Button